‘Jan Slagter is mediaflop van de week’

Foto: SBSJan Slagter is de mediaflop van de week. Dat schrijft de Volkskrant vandaag in zijn wekelijkse rubriek Top & Flop. Slagter gaat heel onhandig om met de aandacht die er is voor zijn privéleven, vindt de krant. Zo kon de baas van Omroep MAX absoluut niet lachen om de grap die Mark Rutte woensdag maakte tijdens het Correspondents’ Dinner. “De ochtend na het diner wreef hij in de vlek door zich op 100%NL te beklagen over Rutte“, aldus de krant, die dat onverstandig vindt van Slagter.

Maar hij had vooral niet zo zuur moeten kijken tijdens de grap van Rutte, aldus de krant. “Gordon liet tijdens het Correspondents’ Dinner zien wat iemand die nooit een blad voor de mond neemt in de media het beste kan doen als-ie zelf aan de beurt is: de zelfspot van zijn gezicht laten druipen.”

Ook in De Telegraaf wordt er kritisch gereageerd op Slagter. 50Plus-leider Henk Krol zegt bijvoorbeeld: “Je moest eens weten hoe vaak ik op de hak ben genomen na mijn blunders op Facebook door mensen te feliciteren die al dood waren. Mijn advies aan Jan? Lach erom.

En in het AD wordt het onverstandig genoemd dat Slagter na de grap van de premier met een verklaring is gekomen over zijn liefdesleven. “Je richt daardoor de aandacht alleen maar op jouw persoon. Het chicste is om alle roddels compleet dood te zwijgen. Het waait wel over“, zegt imagodeskundige Bert Maussen.

Maar eerst zeggen dat je niet reageert omdat het privé is en daarna toch reageren, wekt de schijn dat er wel wat speelt. Zo bereik je het tegenovergestelde.

Klik hier voor alle artikelen over Jan Slagter.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen