Ilse DeLange niet gevraagd voor Voice-comeback

Foto: Roy BeuskerIlse DeLange is niet gevraagd voor een comeback als coach in het zevende seizoen van The Voice of Holland, dat dit najaar begint op RTL 4. Dat heeft ze gezegd op 100%NL. DeLange was coach in het vierde en vijfde seizoen. Daarna haakte ze af om zich meer op het zingen te richten. “Ik ben niet gevraagd om Marco op te volgen. Dat is ook prima. Guus gaat het doen en ik denk ook dat het heel leuk is om af en toe wat nieuwe mensen te zien in die stoel. Dat lijkt me alleen maar goed.”

Borsato mag naar eigen zeggen in elk gewenst seizoen weer terugkeren in The Voice. Heeft DeLange die status ook? “Dat weet ik niet. Marco is natuurlijk meer een gevestigde orde geweest dan ik.”

Ik heb het natuurlijk twee jaar gedaan, met heel veel plezier trouwens, maar Marco heeft het geloof ik vijf jaar gedaan. Dat zorgt voor een andere verbintenis met het programma dan dat ik heb.”

DeLange zou het best leuk vinden om weer terug te keren. “Ik zal je zeggen dat als ze mij ooit weer vragen, dat ik niet per definitie ‘nee’ zeg of zo, maar ik vind het voor nu nog steeds een goede beslissing dat ik alle aandacht aan de Common Linnets geef. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen