Gordon: ‘Wat is Edwin Evers een vuile zakkenvuller’

Gordon kon het niet geloven toen hij vanochtend werd gebeld door Evers Staat Op en alwéér de invaller van Edwin Evers aan de lijn kreeg: Frank Dane. Dat was te horen tijdens de uitzending op Radio 538. Gordon, die gebeld werd over zijn interview met Mariah Carey voor RTL Late Night, reageerde gevat op de afwezigheid van hét boegbeeld van 538. “Is ‘ie nou weer vrij? Godverdomme. 1,3 miljoen per jaar en wat doet hij? Wat een vuile vieze zakkenvuller is dat zeg, ha ha ha ha.

Dane, die de broer van Robert Jensen is, moest er hartelijk om lachen. “Maar ik bel je tenminste zo nu en dan even!“, zei hij, waarop Gordon antwoordde: “Dan is er tenminste nog iemand die me belt. En dan ben je nog familie ook van hoe heet ‘ie ook al weer!

Gordon zat hoestend en proestend aan de telefoon. “Ik heb één of andere Japanse tering opgelopen, jongen, niet normaal. Ik loop te hoesten als een idioot. Zijn we al op de radio? Oh, ha ha ha. Maar echt. Het laatste stadium is dit. Heb ik toch nog een stadium vol. Ha ha ha.”

Vervolgens kwam hij weer terug bij Evers. “Dan zitten jullie daar voor dat hongerloontje elke ochtend, terwijl die Evers gewoon voor meer dan 2 miljoen zes keer per jaar op vakantie gaat. Niet normaal, wat een geld.”

Eindelijk eens iemand die de waarheid zegt, hè?

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen