Ferry Doedens in nieuw seizoen Dance Dance Dance

Foto: RTLVlak na zijn deelname aan Maestro doet Ferry Doedens alweer mee aan een ander BN’er-programma: Dance Dance Dance. Hij vormt samen met oud-zwemster Inge de Bruijn een kandidatenkoppel in het tweede seizoen, dat dit najaar van start gaat op RTL 4. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. De andere koppels zijn Dany en Jeroen van der Boom, Romy en Antje Monteiro, Buddy Vedder en Robin Martens én Kees Tol en Annemarie Keizer, de vrouw van Simon Keizer.

De vijf koppels beginnen over enkele weken aan een maandenlange trainingsperiode, aldus RTL. “Allemaal met maar één doel voor ogen: dit najaar de show stelen met indrukwekkende dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de tv-studio voor een extra dimensie zorgen.”

De presentatie van Dance Dance Dance blijft in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

Het eerste seizoen van Dance Dance Dance scoorde vorig jaar beneden de verwachting van producent John de Mol. Hij hoopte op 2 miljoen kijkers, maar de eerste vier reguliere afleveringen scoorden ongeveer 1,4 miljoen kijkers. De halve finale trok vervolgens bijna 2 miljoen kijkers en de finale bijna 1,9 miljoen kijkers.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen