Ex-Voice-coaches Angela en Roel in jury It Takes 2

Foto: Roland J ReindersAngela Groothuizen en Roel van Velzen, oud-coaches van The Voice of Holland, zitten in de jury van het nieuwe muzikale RTL 4-programma It Takes 2. Het derde jurylid is voormalig Idols-jurylid John Ewbank. Dat heeft de zender bekendgemaakt. It Takes 2, dat vanaf 12 maart elke zaterdag van 20.00 tot 21.30 uur op zender komt, draait om een zangcompetitie tussen negen bekende Nederlanders die geen zangervaring hebben. Zij worden gelinkt aan drie professionele zangers.

In de eerste aflevering treden de negen BN’ers solo op. Backstage luisteren de drie professionele zangers mee. Zij kunnen de optredens dus alleen hóren, maar niet zien.

Na steeds drie solo-optredens, kiest iedere ‘prof’ één duetpartner waarmee ze de strijd aan durven. Pas nadat ze hun keuze gemaakt hebben, krijgen de ‘profs’ te zien welk bekend gezicht bij de stem hoort. In totaal selecteert iedere ‘prof’ op die manier drie BN’ers.

Vakkenners Angela, Roel en John beoordelen alle optredens vanaf de tweede aflevering, waarna de publieksjury de beslissende wstem heeft. Elke week eindigt het zangavontuur voor één van de BN’ers.

In de finale zijn alle ogen gericht op de vier laatste BN’ers. “Wie vormt met zijn of haar ‘prof’ het gouden duo en mag zich voortaan, naast sporter, acteur, cabaretier of presentator, ook zanger noemen?

De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Gordon.

It Takes 2, voorheen bekend als Just The Two Of Us, is een productie van Talpa.

Overigens is Groothuizen binnenkort ook te zien als jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Got Talent, een productie van Blue Circle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen