Eddy Zoëy voorlopig niet op tv: ‘Druk met app’

Eddy Zoëy was jarenlang een succesvolle presentator bij BNN en met zijn datingshow Take Me Out had hij een hit op RTL 5. Na zijn overstap naar SBS 6 in 2012 ging het echter bergafwaarts met zijn tv-carrière. En ook voor 2016 ligt er weinig op stapel, aldus de presentator op 100% NL. Zoëy gaat zich dit jaar vooral bezighouden met muziek en een app. “Ik richt me nu vooral op de muziek die er binnenkort aan komt, op kunst en op mijn eigen app TappUm. Daar ga ik een heel jaar tegenaan gooien.”

Dag in dag uit krijgt Zoëy te horen waarom hij niet meer op tv is. “Ik hoor wel meer van: ‘Doe je nog wat op televisie?’ Maar ik heb de laatste jaren meer gemaakt dan ooit, alleen minder zichtbaar op zenders als FOX enzo.”

Naar FOX kijken eenmaal minder mensen, maar het is wel tv-werk, aldus Zoëy. “Ik heb bijvoorbeeld ook een klein sympathiek kunstprogramma gemaakt op RTV Noord-Holland.”

Fans van Zoëy kunnen hem binnenkort wel zien in een internetprogramma. “Er komt een online reisprogramma aan waar ik in zit.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen