Echtgenoot Daphne Deckers vindt showbizz vreselijk

Voormalig tennisspeler Richard Krajicek heeft niets met de showbizzwereld waarin zijn echtgenote Daphne Deckers zich beweegt. Dat vertelt hij dit weekend in het AD. Deckers is presentatrice van RTL Boulevard en gek op aandacht, maar haar man heeft dat helemaal niet. “Het is niet helemaal mijn wereld, zal ik maar zeggen“, aldus Krajicek, die nooit de rode loper over wil. “Ik ken die mensen op die premières misschien wel van televisie, maar voel geen behoefte hen aan te spreken.

Krajicek heeft er een gewoonte van gemaakt om Deckers vlak voordat ze de rode loper betreedt in de steek te laten. “Soms zet ik Daphne in Amsterdam af bij een rode loper en ga ik zelf met vrienden uit eten. Dat vind ik dan een nuttiger besteding van mijn avond.’

Deckers heeft wel interesse in de tenniswereld, waar Krajicek vuistdiep in zit. Toen ze elkaar leerden kennen, wist de presentatrice er nog niets over, maar dat is veranderd. “Ze wist inderdaad weinig van tennis, maar dat vond ik juist ontzettend fijn. Inmiddels is ze op de hoogte, hoor.

Hij is gek op zijn Deckers. “Het blijft prettig iemand naast je te hebben met een eigen, succesvolle carrière en een brede interesse.

Het AD-interview met Krajicek kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen