Dance Dance meest genomineerde show TV Beelden

Dance Dance Dance maakt in maar liefst drie categorieën kans op één van de TV Beelden, de tv-vakprijzen die sinds 2014 worden uitgereikt. Daarmee is de RTL 4-show van producent Talpa het meest genomineerde tv-programma. Dat laat de organisatie weten. Dance Dance Dance is onder meer genomineerd in de categorie ‘beste grote showprogramma’. De andere twee genomineerden zijn The Voice of Holland van dezelfde zender en producent én de jaarlijkse NPO 1-show The Passion.

Verder maakt Dance Dance Dance net als De Wensboom, Het Collectief Geheugen, Masters of Fear en What The Frans?! kans op een prijs in de categorie Beste Nieuwe Format.

Tot slot is de show ook nog genomineerd in de categorie ‘Beste Sponsorfit’ vanwege de samenwerking met KPN. De andere twee genomineerden in die categorie zijn Puur Geluk (Staatsloterij) en vtwonen (vtwonen).

Kanshebbers in de categorie ‘beste amusement’ zijn Chantal Blijft Slapen, De Kwis en Wie is de Mol, terwijl Chantal Janzen, Martijn Krabbé, Johnny de Mol, Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw strijden om de prijs voor beste presentator.

Ongeveer half Hilversum maakt dit jaar kans op een TV Beeld. De volledige lijst met genomineerden kunt u vinden op de website van de TV Beelden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen