Chantal blijft slapen bij ‘schijnheilige’ Albert Verlinde

Chantal Janzen heeft Albert Verlinde gestrikt voor een aflevering van haar veelbekeken tv-programma Chantal Blijft Slapen. Ze is in de nacht van maandag op dinsdag bij hem blijven slapen. Dat onthulde hij dinsdagavond in RTL Boulevard. Janzen noemde Verlinde twee jaar geleden ‘schijnheilig’ omdat hij ‘te vaak iets met een lach zegt terwijl het gemeen klinkt’ en zei vorig jaar dat ze zich niet door hem laat wegjagen uit de theaterwereld. Nu zijn de twee nader tot elkaar gekomen.

De RTL 4-presentatrice was jarenlang de pupil van Joop van den Ende en schrok zich een hoedje toen hij de leiding van zijn theaterbedrijf Stage uit handen gaf aan Verlinde. Toch nam ze hem dat niet kwalijk. “Al was zijn vervanger een monster, als hij er maar blij mee is. Ik hoef niet blij te zijn met zijn keuzes. Mijn respect voor Joop zijn keuze is belangrijk”, zei ze twee jaar geleden.

Verlinde is echter niet de reden dat Janzen nu meer tv-werk doet in plaats van theaterwerk, voegde ze daar aan toe. “Ik laat me niet door Albert weghouden uit het theater.

De uitspraken van Janzen zijn bij Verlinde niet in het verkeerde keelgat geschoten, onthulde hij afgelopen zomer. “Chantal, met wie ik gewoon in gesprek ben over een nieuwe musical, mag die mening rustig uiten, hoor. Ik heb haar nog een complimentje voor het interview gestuurd.

Verlinde zei gisteren in RTL Boulevard dat het een leuk etmaal is geworden. “Wat ze leuk vond is dat ik elke ochtend om 9.45 uur vanuit de auto ga bellen met de redactie van RTL Boulevard om te vragen wat erin zit. Dat deden we dus en Chantal zat bij mij achterin“, begint hij.

De luidspreker stond aan, terwijl de eindredacteur zei dat we de uitzending beginnen met de nominaties van de TV Beelden. Ik zei: ‘Chantal luistert mee achterin, hè!’ Toen zei hij: ‘O, dan leg ik straks wel uit waar het over gaat.’ Toen wist Chantal natuurlijk al genoeg.

Verlinde: “Het was heerlijk. Ik ben helemaal omgeturnd. Het was ontzettend leuk. Volgens mij is in het najaar de uitzending.

De opening van RTL Boulevard ging dinsdagavond de mist in. Door een technisch defect was de leadermuziek niet te horen. Daar heeft Janzen echter geen verslag meer van kunnen doen.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen