Carlo en Irene vandaag herenigd in Carlo’s TV Café

Foto: SBSAcht maanden na de laatste aflevering van Life 4 You nemen Carlo Boszhard en Irene Moors vanavond op RTL 4 afscheid als presentatieduo in Carlo’s TV Café. Ze is op deze Valentijnsdag voor één keer co-host van haar tv-echtgenoot. “Het is natuurlijk nog steeds zijn programma, maar ik hoop wel een beetje terug te gaan in de tijd. Het zondaggevoel ken ik goed en ik ken Carlo ook heel goed, dus ik ga zitten in de hoop er een ouderwetse zondag van te maken“, zegt ze op Radio 538.

Volgens Moors is dit voorlopig de laatste keer dat ze met Boszhard een presentatieduo vormt, want presenteren mag ze nu alleen nog maar voor SBS 6. Ácteren kan nog wel. “De TV Kantine kan altijd. Dat is niet iets wat niet meer kan“, zegt ze.

Een volledige breuk met Boszhard is dan ook niet aan de orde, stelt ze. “Er wordt ontzettend gedaan alsof het de laatste keer samen is, maar zo zie ik het niet. Het is wel lastiger omdat ik nu bij SBS zit en Carlo niet, maar weet jij veel wat er allemaal gaat gebeuren? We blijven een duo, maar achter die tafel is even een dingetje nog.”

We zijn hartstikke leuke, lieve vriendjes. Er is tussen ons niets aan de hand. Het komt allemaal wel goed. Ik krijg bij SBS even de ruimte om dingen te doen die ik leuk vind en waar bij RTL minder ruimte voor was.

Carlo’s TV Café is om 18.15 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen