Carlo Boszhard niet benaderd door SBS 6

Carlo Boszhard is niet benaderd voor een overstap naar SBS 6. Dat heeft de RTL 4-presentator gezegd op 100% NL. Boszhard zag zijn tv-collega Irene Moors vorige maand vertrekken van RTL 4 naar SBS 6, maar zelf is hij níet gevraagd. En dat vindt de presentator ook helemaal niet erg. “Nee, zeker niet. Ik heb het ook ontzettend naar mijn zin bij RTL 4 met mijn programma, dus ik vind dat ontzettend leuk om te doen. Carlo’s TV Café is mijn kind en daar ga ik voor“, laat hij weten.

Dat Moors wél overstapte, moest Boszhard even een plekje geven. “Maar aan alles komt een einde. Het is gewoon zo dat Irene een heel leuke kans krijgt bij SBS om haar carrière verder voort te zetten en dat grijp je met beide handen aan. Dat snap ik ook.

Zelf heeft Boszhard de mazzel dat hij wél een kans kreeg bij RTL. Carlo’s TV Café is goed ontvangen. “Daar ben ik blij mee. Het is altijd maar de vraag of mensen het pakken. We werken er heel hard aan en we krijgen er goede reacties op. Ik ga elke zondag met veel plezier naar mijn werk.”

Gevraagd naar zijn mening over concurrent Thuis Op Zondag, zegt hij: “Ik kijk eigenlijk echt alleen naar mezelf. Veel mensen denken dan: dat zal wel niet, maar ik heb dat echt geleerd om vanuit jezelf te denken. Ik kijk wat er beter kan in mijn eigen programma.”

Zo vindt Boszhard dat er iets te veel onderwerpen in zijn talkshow zitten. “Het programma is net iets te kort. We hebben net zeven of acht minuten meer nodig. Maar het kan niet. Maar het programma doet het heel goed, ondanks de concurrentie met sport. Daar zijn we blij mee.

Of De TV Kantine nog terugkomt op de buis? “Ik hoop het. Er is nog geen klap op gegeven, maar wat mij betreft staat die deur wagenwijd open.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen