Bridget en Patty kandidatenkoppel Six Degrees

Bridget Maasland en Patty Brard vormen één van de kandidatenkoppels in het nieuwe Net5-programma Six Degrees. Dat heeft de presentatrice bekendgemaakt op 100% NL. In Six Degrees reizen bekende duo’s de hele wereld af om de theorie dat iedereen op deze aardbodem aan elkaar verbonden is in maximaal zes stappen te testen. “We worden ergens op de wereld gedropt en moeten via het schudden van zes handen uiteindelijk een beroemdheid zien te ontmoeten“, zegt ze.

De SBS-vrouwen, die elkaar kennen van Shownieuws, staan centraal in één van de afleveringen. “In elke aflevering zitten andere BN’ers. Het is steeds een combinatie van twee bekende vrienden.

De eerste persoon die de BN’ers een hand moeten schutten is voorgeselecteerd en woont op een afgelegen plek zoals een gebergte in Nepal of de Sahara. Ook de internationaal bekende ster waarbij ze moeten belanden is al geselecteerd. De weg naar hem of haar toe moeten ze binnen een week voltooien.

Eerst vliegt Maasland vandaag naar Hollywood voor de opnames van haar eerste Net5-programma Brigdet in Hollywood. “Daar zoek ik succesvolle Nederlanders op die daar wonen. Ik draai bij hen thuis en duik in hun leven.

Ik ben wel heel blij dat ik weer lekker op pad mag en programma’s mag maken. Dat heb ik jaren gedaan eigenlijk en dat miste ik wel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen