‘Bram Moszkowicz gruwelt van Jort in Jinek’

Foto: KROBram Moszkowicz vindt het vreselijk dat Jort Kelder de laatste tijd zo vaak in Jinek zit, de talkshow van Eva Jinek. Een relatie tussen de twee zou hem al helemaal woest maken. Dat denkt showkoning Evert Santegoeds, schrijft hij vandaag groots op zijn pagina Privé. Ook Santegoeds vindt het opmerkelijk dat Jinek het zo goed kan vinden met ‘de man die Bram Moszkowicz (de ex van Jinek, red.) zo aan het wankelen bracht dat hij uiteindelijk – en in haar bijzijn! – ten val kwam’.

Moszkowicz schreef in zijn boeken dat alle ellende in zijn leven begon nadat Jort Kelder hem in de media ‘maffiamaatje’ had genoemd. Maar ook in het Amsterdamse nachtleven ontstonden vele ergernissen tussen de twee, weet Santegoeds.

Kelder en Moszkowicz zouden tijdens het uitgaan op dezelfde dames vallen. “Wat tussen beide krijtstrepen regelmatig tot conflicten leidde als de één er met de buit vandoor ging en de ander het nakijken had.

Jinek zelf ontkent op de pagina Privé dat ze iets met Kelder heeft. “We gingen naar het Correspondents’ Dinner omdat hij meteen daarna te gast was in mijn programma om daarover te praten. Dat was alles!

Maar, zo stelt Santegoeds: “Zelfs nu de omgang met Jort Kelder volgens Eva Jinek zelf niet zal leiden tot een relatie, zal de aanblik van zijn grote liefde in gezelschap van zijn grootste vijand Bram Moszkowicz een gruwel zijn.

Lees ook: Radio Veronica-dj uit kritiek op seksleven Eva Jinek (zaterdag)

Het Telegraaf-artikel over Jort en Jinek kunt u lezen via Blendle.

 

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen