Beau vindt Tom Egbers meest overschatte tv-ster

Foto: Nick van OrmondtBeau van Erven Dorens vindt dat Tom Egbers de meest overschatte tv-presentator van Nederland is. Dat zegt hij binnenkort in de nieuwe talkshow van Wilfred Genee. Van Erven Dorens steekt zijn mening niet onder stoelen of banken. “Tom Egbers vind ik de meest overschatte presentator in Nederland. Je hebt zelf toch ook dat programma gepresenteerd? Je moet die autocue afbladeren en dan moet je gewoon zeggen wie er bovenaan staat en wie het meest gescoord heeft.

Studio Sport Eredivisie is appeltje eitje om te presenteren, aldus Van Erven Dorens. “Maar hij doet net alsof het een soort rocket science is.”

Genee, die de samenvattingen vroeger bij Talpa aan elkaar praatte, lijkt het met Van Erven Dorens eens. “Ik denk dat het voor veel mensen moeilijk is, maar als je eenmaal kan presenteren en je doet het een tijdje dan is het niet het moeilijkste programma wat er is.”

Dan is het gewoon kijken naar de camera en zeggen: ‘Dag dames en heren, welkom, u kijkt naar Studio Sport en we gaan kijken naar de volgende wedstrijden.’ Meer is het niet.

Zelf is Genee niet zo’n fan van de autocue. “Daar ben ik niet zo goed in, dus ik heb zelf eigenlijk nooit met een autocue gewerkt. Ik zit dan naar de tekst te kijken en denk dan: wat een onzin allemaal. Dan moet je precies vertellen wat er staat en dan vind ik het veel te lastig worden. Ik vind juist uit het hoofd makkelijk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen