YouTuber die Mindf*ck-trucs onthult tegengewerkt

Foto: EenVandaagYoutuber RJ van Bekkum, die trucs uit de Victor Mids-show Mindf*ck onthult, wordt tegengewerkt door AvroTros. Dat vertelt hij op YouTube. Van Bekkum trok vorig jaar soms wel tienduizenden kijkers met zijn uitlegvideo’s, maar die zijn door AvroTros allemaal offline gehaald wegens auteursrechtschending. De video van deze week bevat daarom géén beelden uit de show meer. “Normaal had ik je de beelden laten zien van maandag, maar die moesten allemaal uit het filmpje verwijderd worden.”

De Youtuber laat zich er niet van weerhouden om Mids te blijven ‘ontmaskeren’. “Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe goocheltrucs. Ik ga weer mijn best doen om dat te ontrafelen.

Momenteel laat Van Bekkum op YouTube zien hoe de Mindf*ck-truc van maandag in elkaar zit, met de jongen die zijn telefoon in de gracht gooit, terwijl ‘dezelfde’ telefoon vervolgens gewoon in het doosje zit dat hij aldoor vasthield.

Van Bekkum weet hoe dit in elkaar zit: “Hij werkt met voorbereiding en dat hebben wij niet gezien.”

Als de productie aan de jongen komt vragen of hij mee wil werken aan Mindf*ck, wordt stiekem zijn telefoon omgewisseld voor een identiek exemplaar. Dat heeft hij niet door als hij meeloopt naar Mids, waardoor hij écht denkt dat hij zijn eigen telefoon in het water gooit, aldus Van Bekkum.

Klik hier voor de YouTube-pagina van Van Bekkum.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen