Prestigeproject Battle on the Dancefloor van start

De kans dat So You Think You Can Dance nog terugkeert is bijzonder klein, maar RTL 5 geeft het dansen niet op. Vanavond start de zender met een nieuwe show in hetzelfde genre: Battle on the Dancefloor. Met het brengen van groot amusement op de woensdagavond hoopt RTL 5 een gat in de markt te hebben gevonden. De zender zal de kijkcijfers met spanning afwachten, want ook het volgende prestigeproject Idols gaat eind maart van start op deze uitzendavond.

Presentator Dennis Weening heeft veel vertrouwen in de show. “In Battle On The Dancefloor krijgen dance crews een podium op een dansvloer die speciaal voor dit programma ontwikkeld is. De crews strijden namelijk niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de dansvloer!

Als een crew de letterlijke battle on the dancefloor verliest, krimpt de dansvloer en wordt de ruimte om te laten wat ze in huis hebben steeds kleiner. De dansers moeten dus álles uit de kast halen om hun dansoppervlakte te behouden. Ik kijk er ontzettend naar uit!

De kundige jury bestaande uit Timor Steffens, Dan Karaty en Pip Pellens let op de kwaliteit en techniek van de crews, maar kijkt ook naar uitstraling en teamwork.

De ruim anderhalf uur durende RTL 5-dansshow neemt het vanavond onder meer op tegen Floortje naar het einde van de wereld op NPO 1, De Slimste Mens op NPO 2 en Puur Geluk op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen