Prem en PowNed willen Radio 1 vernietigen

Foto: Marieke van der VeldenPrem Radhakishun heeft de luisteraars van Radio 1 vannacht verbijsterd met de eerste aflevering van zijn nieuwe PowNed-programma Zwarte Prietpraat. Al in de eerste minuut kondigde hij aan dat het zijn bedoeling is om het slechtste radioprogramma ooit te maken in een poging om de luistercijfers van Radio 1 terug te brengen tot nihil. De reden? Wraak. Radhakishun, die enkele jaren geleden met ruzie vertrok bij Radio 1, is woest op de ‘zakkenvullers’ die bij de NPO werken.

Radhakishun walgt van de NPO. Daar zijn volgens hem dictators aan de macht die belastinggeld verspillen. “Er is één kleine omroep die met man en macht vecht tegen de overheersing van de belastingparasieten“, zegt hij, verwijzend naar PowNed.

De presentator onthulde wat hij krijgt voor zijn twee uur durende nachtprogramma. “Ik krijg 1375 euro voor twee uren uit mijn nek kletsen. Zo doen we dat bij PowNed. Mijn missie is de zakkenvullers van belastinggeld en dit rotte systeem op te blazen.

Hij omschreef zichzelf als ‘de man die net als de bobo’s die de hele dag in Hilversum vergaderen lak heeft aan de luisteraar, de man die alleen hier zit om zijn eigen zakken te vullen en de man die voor iedereen die hem grof betaalt werkt.’

Radhakishun is de opvolger van Erik de Vlieger. Hij belde in in de uitzending en gaf aan dat hij het een schande vindt dat zijn harde werk teniet wordt gedaan door Radhakishun.

Zwarte Prietpraat is terug te luisteren via de website van Radio 1.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen