Jan Dijkgraaf vernietigt ‘vreemdganger’ Daphne Deckers

Columnist Jan Dijkgraaf vindt dat RTL Boulevard zó achterbaks omgaat met Janine Abbring, dat hij presentatrice Daphne Deckers volledig ten gronde richt in een column. Dat is te lezen bij The Post Online. Dijkgraaf beschadigt Deckers door te beweren dat ze is vreemdgegaan tijdens haar eerste huwelijk met Maurice van Zijst. “Beste Daphne, ken je me nog? Wij brachten in 1995 een paar dagen met elkaar door in de Verenigde Staten. In Orlando“, aldus de journalist.

Hij levert ook het bewijs. “Bewijs? Zijn er veel mannen die weten dat jij een abnormale hoeveelheid moedervlekjes op je rug hebt?

Op deze manier wil Dijkgraaf haar een koekje van eigen deeg geven. “Het is dat het al zo lang geleden is, anders zouden ‘bepaalde media’ met deze informatie wel raad weten. Want we waren toen allebei getrouwd. En niet met elkaar.

Maar goed, bij een van die ‘bepaalde media’ werk jij dus. Kijk, dat Albert Verlinde een slecht mens is, dat weet de hele wereld al. Maar jij?“, zegt hij, verwijzend naar Deckers’ sneer naar Abbring.

Dijkgraaf vindt Deckers’ baan weinig eervol. RTL Boulevard is ‘bagger’, vindt hij. “Een programma dat mensen als Janine Abbring misbruikt om voorgeproduceerde antwoorden op te nemen.

PS. Heb je die dingen op je rug inmiddels weg laten laseren? Lijkt me een leuk item voor Shownieuws!

Van Zijst onthulde in 2007 aan Story-verslaggever Guido den Aantrekker dat Deckers vreemdging tijdens hun huwelijk. “Daphne is meedogenloos, kil en egocentrisch en alleen in roem, geld, aanzien en haar eigen carrière geïnteresseerd! Ze heeft mij tijdens ons huwelijk bedrogen en wie weet doet ze dat met Richard ook.

Na het interview viel Deckers de showverslaggever aan op een feestje. Hij hield er een bloedende kin aan over.

De column van Dijkgraaf kunt u lezen bij The Post Online.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen