Filemon wil verder met F*ck Me I’m Famous

Filemon Wesselink wil een tweede seizoen van zijn BNN-programmaserie F*ck Me I’m Famous maken. Dat heeft de presentator laten weten in Ranking the Stars. Wesselink ging in oktober in vier afleveringen op zoek naar de keerzijdes van beroemd zijn met bekende gasten als Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk en Sophie Hilbrand. “Ik wil het wel weer gaan maken, maar ik weet nog niet of het doorgaat. Ik hoop het wel, want die serie was mijn hoogtepunt van 2015“, aldus het tv-talent.

F*ck Me I’m Famous begon met een voor NPO 3 flinke 482.000 kijkers, maar een paar weken later was de helft alweer afgehaakt. Het is onduidelijk of de kijkcijfers voldoende waren voor een vervolg.

In elk geval komt Wesselink wel met een ander programma. “Ik ga een programma maken over het mannelijk lichaam en de cultus daaromheen. Iedereen moet tegenwoordig een wasbordje hebben.”

Zelf wil hij ook wel een wasbordje. “Het enige wat heel lastig is is niet alcohol drinken, maar dat trainen enzo vind ik best leuk. Ik wil één keer in mijn leven lichamelijk een lekker hapje worden. Dat vrouwen kijken als ik mijn t-shirt uittrek op het strand.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen