Dan Karaty hoopt op Lip Sync Battle bij RTL of SBS

Dan Karaty, bekend als jurylid in tv-programma’s van RTL, hoopt dat de Nederlandse televisie een eigen versie van de Amerikaanse Spike-show Lip Sync Battle gaat maken. Dat zegt hij op Twitter. Karaty is lyrisch over de show. “Nederland! Hebben jullie de laatste Lip Sync Battle met Channing Tatum als Beyoncé gezien. We MOETEN deze show hier doen. Het is geweldig! Als jullie het gaan uitzenden, zal ik optreden als Britney Spears met I’m A Slave For You“, zegt de Amerikaan.

In een andere tweet haalt Karaty de hoge kijkcijfers van Lip Sync Battle in de commercieel interessante doelgroep 20 tot 34-jarigen aan. “Ik herhaal mijn oproep over deze show!“, zegt hij.

Karaty richt zijn oproep aan drie Nederlandse tv-stations: RTL 4, RTL 5 en SBS 6. De choreograaf was tot nu toe alleen te zien in programma’s van SBSRTL

De Amerikaan lijkt er niet van op de hoogte te zijn dat RTL 4 een kopie van Lip Sync Battle heeft uitgezonden met de hyperactieve Jandino Asporaat als presentator: Playback Je Gek.

Niet alle kijkers van Lip Sync Battle waren daar echter gecharmeerd van. “We vinden het super super super jammer dat dit geweldige programma niet op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.. Screw de Nederlandse Playback je Gek! Wij willen Lip Sync Battle met echte sterren!“, schrijft vrouwenblog Smkn Guns bijvoorbeeld.

Lip Sync Battle is ook te zien in Nederland. De show wordt ook bij ons uitgezonden op Spike, dat sinds kort te zien is in de avonduren op het kanaal van Nickelodeon.

Channing Tatum in Lip Sync Battle:

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen