Albert vindt Koos geschikt voor RTL Boulevard

Albert Verlinde denkt dat Shownieuws-gezicht Koos van Plateringen niet zou misstaan achter de desk van RTL Boulevard. Dat heeft hij gezegd op 100% NL. Van Plateringen heeft bekend dat hij Verlinde graag zou opvolgen. “Ja, ik las het gisteren! Ik heb vorig jaar een keer met Koos staan praten. Hij zou dat erg graag willen. Ik vind het een hartstikke leuke en aardige vent. Of hij de opvolger is, weet ik niet, maar het zou kunnen. Ik vind het een goede jongen“, aldus de showkenner.

Verlinde vindt niet dat Van Plateringen iets te onervaren is. “Ik was ook niet de Albert die ik nu ben toen ik heel lang geleden begon. Ik denk dat Koos het in zich heeft om dat te doen.”

Alles is mogelijk, aldus Verlinde. “Misschien is het een leuk idee voor RTL om De Nieuwe Albert te doen als programma als het zo ver komt.

Dit jaar zit Verlinde in elk geval nog achter de desk. “Als het al zo is, dan is het vanaf 1 januari 2017. Ik ga gewoon eens kijken of ik het nog blijf doen. En als ik het blijf doen, hoe vaak. Ik begin daar binnenkort met RTL over te praten.

Lees ook: Koos van Plateringen: ‘RTL Boulevard mag me bellen’ (gisteren)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen