‘Yvon kondigt Boer Zoekt Vrouw-exit aan in Margriet’

Foto: KROYvon Jaspers gaat in haar column in Margriet bekendmaken dat ze stopt met Boer Zoekt Vrouw, het meest bekeken amusementsprogramma van het land. Dat schrijft weekblad Privé vandaag. Privé stelt dat ze de hand heeft weten te leggen op de Margriet-column en citeert enkele uitspraken. “Ik wil nog met Pieter mee de wereld over om te schrijven over projecten over duurzaamheid“, zou ze schrijven. De KRO weet van niks: het lijkt de omroep ‘sterk’ dat ze zonder overleg haar exit aankondigt.

Jaspers zou in de column aangeven dat ze toe is aan iets anders. “Ik wil nog die theetuin beginnen met die houten tafeltjes en stoeltjes waar leuke mensen een taartje komen eten”, zegt ze. En: “Ik wil bij mijn kinderen zijn omdat ze plots geen kleutertjes meer zijn.”

De presentatrice zou na de komende Boer Zoekt Vrouw Internationaal-serie nog één seizoen te zien zijn. “Ik wil nog één nieuwe onvergetelijke serie van Boer Zoekt Vrouw maken.

De KRO kan het niet geloven en stelt dat Jaspers doorgaat ‘tot ze erbij neervalt’. “Ik verwijs het naar het land der fabelen.

De nieuwe Margriet ligt donderdag in de winkels.

Update 9.47 uur: Yvon Jaspers: ‘Weg bij Boer Zoekt Vrouw? Tuurlijk niet!’

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen