Tweede seizoen voor dramaserie Waldemar Torenstra

BNN geeft een vervolg aan de Waldemar Torenstra-serie Vechtershart. Hoewel er nog maar vier afleveringen van het eerste seizoen zijn uitgezonden, kunnen de makers zich nu al verheugen op de opnames van een tweede serie. Dat heeft de omroep laten weten. Zowel de cijfers als de recensies van Vechtershart zijn dik in orde. “De serie krijgt veel positieve reacties van de kijkers. En ook BNN en NPO 3 zijn zeer tevreden over de spannende dramaserie“, laat een woordvoerder weten.

Torenstra is erg enthousiast. “Wat een geweldig nieuws dat we een tweede seizoen mogen maken. En dat al na vier afleveringen op de buis!

Ik kijk er echt naar uit om met ons fantastische team te mogen gaan nadenken over nieuwe verhaallijnen en spannende plots.

Vechtershart is een achtdelige serie die zich afspeelt in de bloedfanatieke, hechte en bijzondere wereld van de vechtsport en boksscholen.

Aanstaande zondag is de vijfde aflevering van het eerste seizoen te zien, om 20.25 uur op NPO 3.

Vechtershart is een coproductie van BNN en Endemol Shine Nederland naar een idee van Waldemar Torenstra, Maaik Krijgsman en Annemieke van Vliet.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen