RTL 4 wil ook in 2016 verder met Irene Moors

RTL 4 heeft de intentie om Irene Moors aan boord te houden, hoewel de zender haar nog geen nieuw contract heeft aangeboden. Dat meldde Albert Verlinde dinsdagavond in RTL Boulevard. Moors, die na Jan de Hoop de langst zittende RTL-presentator is, zit bijna zonder boos. “Het is heel raar: op 1 januari loopt het contract van Irene Moors bij RTL 4 af, maar op 4 januari begint haar nieuwe programma Zeesterren. Maar ze heeft nog geen nieuw contract“, zo laat Verlinde weten.

Moors en RTL zijn nog aan het praten, weet Verlinde. “Met al die feestdagen is het er toch niet van gekomen, maar begin januari gaan ze bij elkaar zitten. Dan is Irene terug van Curaçao en is RTL terug van Ibiza.”

Verlinde denkt dat liefhebbers van Moors zich geen zorgen hoeven te maken. “Ik vroeg net aan RTL of het goed komt en ze zeggen: ‘Ja, het gaat heus goed komen.’”

Het is overigens toeval dat Moors vanaf 4 januari te zien is met Zeesterren. Eigenlijk zou Beau van Erven Dorens de show presenteren, maar hij had het te druk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen