Linda de Mol in het wild te zien bij Albert Heijn Laren

Foto: Roy BeuskerDe kans om Linda de Mol in het wild tegen te komen wordt aanzienlijk vergroot als je je boodschappen doet bij de Albert Heijn aan het Zevenend in Laren. Dat onthult de RTL 4-ster zelf in een interview met het AD. Het leven van De Mol is naar eigen zeggen nog heel gewoon. “Ik doe zelf mijn boodschappen, je kunt me gewoon zien bij de Albert Heijn in Laren of de slager in Bussum. Gelukkig wel. En als ik geen tijd heb, gaat een ander soms naar de winkel of Jeroen“, vertelt de televisiekoningin.

De Mol wil zichzelf niet opsluiten in haar Gooise paleis. Tijdens het boodschappen doen weet ze weer wat het is om normaal te zijn. “Ik wil ook al die dingen doen. Als ik niet weet wat er speelt of wat mensen bezighoudt, kan ik geen blad kan maken voor Nederlandse vrouwen.

Bovendien haalt ze uit normale bezigheden inspiratie voor haar showcarrière. “Uit kleine situaties put ik veel inspiratie voor mijn series.

Ik vind het leuk om elke zaterdag naar het hockey van mijn dochter te kijken. Dat ik dan wel eens met twintig meiden op de foto moet, hoort er nu eenmaal bij. Ook draai ik net als ieder ander de vuile was van mijn studerende zoon.

De Albert Heijn in Laren zit recht tegenover de Douglas. Zelfscannen is mogelijk bij dit filiaal.

Lees het interview met Linda de Mol vandaag in het AD (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen