Bram en Marc-Marie in gevaarlijke wegen-show BNN

Bram Moszkowicz en Marc-Marie Huijbregts zijn twee van de bekende Nederlanders die meedoen aan de nieuwe BNN-show De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld, die in januari in première gaat op NPO 3. Dat heeft de omroep vandaag bekendgemaakt. Aan het programma doen acht BN’er-koppels mee. Moszkowicz vormt een koppel met Wibi Soerjadi, terwijl Huijbregts samen met Isa Hoes meedoet. Ook onder de andere zes koppels bevinden zich veel bekende namen.

De andere zes koppels zijn Victoria Koblenko en Josje Huisman, Ruud de Wild en Sofie van den Enk, Arjan Ederveen en Lenette van Dongen, Kees Tol en Joris Linssen, Bridget Maasland en Rob Kamphues, en de mannen van De Jeugd van Tegenwoordig.

Deze BN’ers gaan zich wagen aan de levensgevaarlijke modderwegen langs diepe afgronden en ravijnen, extreme bergpassen en angstaanjagende jungleroutes die in het programma voorbijkomen.

Met een four-wheel drive crossen Ruud en Sofie door Madagaskar, Victoria en Josje door Ethiopië, Arjan en Lenette door Bolivia, Marc-Marie en Isa door Georgië, Bram en Wibi door Vietnam, De Jeugd van Tegenwoordig door Peru, Kees en Joris door Mongolië en Bridget en Rob door Siberië.

De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld is vanaf 17 januari iedere zondag om 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Lees ook: Na SBS 6 ook NPO 3 met gevaarlijke wegen-show

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen