‘Zorg dat je RTL 5-show Blind Naar De Top niet mist’

Tv-kijkend Nederland moet zorgen dat ze het RTL 5-programma Blind Naar De Top vanavond niet missen. Dat heeft de presentatrice van het programma Lieke van Lexmond gezegd op Radio 538. Van Lexmond is vol lof over haar eigen tv-show, waarin de Kilimanjaro wordt beklommen door blinden. “Ik ben niet zo’n promoter van mijn eigen programma’s, maar dit is echt fenomenaal jongens. Het is maar drie keer, dus zorg dat je het niet mist. Het is echt een spectaculaire tocht geworden.

Zes jonge mensen, die blind of zeer slechtziend zijn, beklimmen de berg onder leiding van Lieke van Lexmond en Dennis Weening. Zij zijn solidair met de kandidaten en gaan geblinddoekt naar boven. “Het was een tocht die ik van mijn leven niet meer ga vergeten.”

Van Lexmond is trots op wat ze heeft afgeleverd. “Het is een programma waarin echt ongelooflijk veel intense momenten zieten.”

Je ziet een groep mensen met waanzinnig veel humor die waanzinnig veel inspiratie kunnen geven aan je om het leven af en toe met een korrel zout te nemen en vooral te gaan voor hetgeen je écht wil doen en niet op te geven.”

Blind naar de Top is om 21.30 uur te zien op RTL 5, direct na kijkcijferdrama Nederland in de Auto.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen