‘Wie denkt Jeroen van der Boom dat hij is?’

Radio Veronica-dj Alex Oosterveen vindt het gênant dat Jeroen van der Boom in RTL Boulevard heeft verteld dat hij wereldster Adele heeft afgewezen. Dat heeft hij gezegd op de radio. Volgens Van der Boom wilde Adele een date met hem, maar weigerde hij omdat zij ‘niet zijn type’ is. “Je bent gewoon ontzettend populair bij de vrouwtjes. Iedereen wil een date met jou. Zelfs Adele! Dat snappen wij heel goed. Het zou voor Adele namelijk een hele eer zijn“, aldus een  cynische Oosterveen.

De radiomaker vindt het interessantdoenerij van Van der Boom. “Wereldsterren staan kennelijk in de rij voor een date van Jeroen van der Boom, of Jeroen van der Tree zoals ze hem in het buitenland noemen.”

Adele ontmoette Van der Boom toen ze optrad in het eerste seizoen van The Voice of Holland. Ze wilde samen met hem Amsterdam verkennen, beweert de zanger. “Maar jij zei: ‘Neuh!’”

Jij hebt Adele gewoon keihard afgewezen. Snappen wij ook, want who the fuck is Adele eigenlijk in vergelijking met Jeroen van der Boom? Waar haalt zij het lef vandaan om te denken dat de grote Jeroen van der Boom met haar uit zou willen?

Lees ook: Jeroen van der Boom wees Adele af: ‘Niet mijn type’

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen