Waldemar Torenstra blij met positieve tv-recensies

Waldemar Torenstra is er trots op dat zijn NPO 3-serie Vechtershart zo goed ontvangen is. Dat heeft hij laten weten in Metro. Vechtershart, dat op het tijdstip van Penoza staat, is onder meer door NRC-recensent Hans Beerekamp geprezen. “Ik was al trots, maar nu ben ik nog trotser. Het is een fantastisch gevoel als zelfs strenge tv-recensenten het mooi vinden en ik krijg ook van collega’s meer reacties dan ooit. Die zeggen dat het echt anders is dan andere series die ze hebben gezien.

Het voelt voor Torenstra alsof het harde werken wordt beloond. “We hebben zo hard gewerkt, ook met mensen uit de kickboxwereld zelf. Ik ben vandaag vooral erg blij en ik hoop dat dat zo blijft.”

En dat terwijl hij juist bang was voor de kritieken die zouden komen. “Je bent maanden met iets bezig en dan kan één recensent een serie helemaal kapotmaken. Ik probeer me te wapenen tegen te veel negatieve reacties.

Ik kijk bijvoorbeeld zondag ook niet wat er tijdens een aflevering op Twitter gezegd wordt,  mijn telefoon zet ik dan het liefst op vliegtuigmodus en dan hoor ik van anderen wel wat de reacties zijn. Gelukkig was dat in dit geval helemaal niet nodig.”

Vechtershart trok bijna een half miljoen kijkers.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen