Trijntje Oosterhuis mist The Voice of Holland niet

Trijntje Oosterhuis mist het niet om coach te zijn in The Voice of Holland. Dat vertelt de zangeres in weekblad Privé. Oosterhuis was drie seizoenen lang te zien in het RTL 4-programma en vertrok voorafgaand aan dit seizoen samen met Ilse DeLange uit de jurystoelen. Zij werden opgevolgd door onder meer Anouk, met wie beide dames niet (meer) goed door één deur kunnen. Ze baalt dan ook niet dat ze niet meer van de partij is. “Nee, ik vind het wel fijn om daar even vanaf te zijn.

De zangeres geeft in de media korte antwoorden op vragen die over onderwerpen gaan waar ze het liever niet over heeft. Zo wil ze ook niet meer praten over het Eurovisie Songfestival. “Tja, wat moet ik daar nou nog over zeggen?

Het Songfestival levende Oosterhuis veel negatieve publiciteit op. “Het is bijzonder dat er zo veel over bijvoorbeeld een jurk is gesproken, die ik uiteindelijk niet eens heb aangetrokken.”

Voorlopig concentreert ze zich op haar zwangerschap. “Half december ben ik uitgerekend, maar je weet het nooit precies. Kinderen melden zich vanzelf!

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen