SBS 9 stopt met dagelijkse film op prime time

Foto: TROSSBS 9, de jongste en minst bekeken tv-zender van de SBS-groep, stopt met het dagelijks uitzenden van een film op prime time. Dat heeft SBS bekendgemaakt. Toen SBS 9 in januari van start ging werd de kijker dagelijks een film om 20.30 uur beloofd, maar daar stopt de zender mee. In december wordt alleen op werkdagen een prime time-film uitgezonden en vanaf januari zelfs alleen nog maar van maandag tot en met donderdag. In het weekend wil de zender inspringen op de trend van binge-viewing.

Binge-viewing betekent het kijken van meerdere afleveringen van een serie achter elkaar. Dat deed men al in de tijd van dvd-boxen, maar is in de tijd van videodiensten als Netflix een echte trend geworden.

En daar springt SBS 9 op in. “Naast films ziet men vanaf januari op vrijdag, zaterdag en zondag de beste series uit binnen- en buitenland op SBS 9“, aldus de zender.

Zo trappen we in januari af met The Missing op vrijdag, Verborgen Gebreken op zaterdag en gaan we door met Once Upon a Time op zondag.

We zenden steeds meerdere afleveringen achter elkaar uit zodat de echte fans lekker kunnen bingewatchen!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen