SBS 6-sterren blij met komst Nick & Simon

Presentatoren van SBS 6 vinden het ontzettend leuk dat hun tv-station de A-sterren Nick Schilder en Simon Keizer exclusief heeft gecontracteerd. Dat laten zij blijken op sociale media als Twitter en in tv-programma’s. Jeroen van der Boom denkt dat SBS 6 twee ontzettend goede namen heeft vastgelegd. Hij juicht de komst van het Volendamse duo zeer toe. “Als je het over Nederlandse artiesten hebt die lekker kunnen lullen, dan heb je het over Nick & Simon. Ik ben er erg blij mee.”

Kim-Lian van der Meij is ook enthousiast. “Nóg meer leuke collega’s bij SBS 6! Welkom bij de club.”

Hart van Nederland-presentatrice Selma van Dijk was aanwezig bij de jaarpresentatie van SBS, waar Nick & Simon hun contract tekenden. “Taadaaa! Nick en Simon worden onze nieuwe collega’s. Gefeliciteerd en welkom.

Mirella van Markus is content met de komst van de heren. “Dat ik van het Hollandse lied houd is geen geheim en nu worden ze ook nog mijn collega’s: Nick en Simon.

Renate Gerschtanowitz vindt het vooral ‘gezellig’ en Patty Brard zegt: “Leuk hoor Arie Boomsma aan boord, maar ook Nick en Simon tekenen bij SBS!

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen