SBS 6 geeft acht uur-tijdslot aan scripted reality

Foto: 100PSBS 6, de derde grootste zender van het land, geeft het acht uur-tijdslot in januari aan de scripted reality-serie Beschuldigd. Dat heeft de tv-zender vandaag bekendgemaakt. Beschuldigd treedt in de voetsporen van voorgangers op hetzelfde tijdslot Trauma Centrum en De Leukste Websnacks. Dat laatste programma is nog tot en met december te zien. Maar daarna is Beschuldigd aan de beurt. Dit programma was in 2013 ook al te zien in de vooravond van SBS 6, maar dan van 18 tot 19 uur.

In Beschuldigd wordt elke dag één verhaal nagespeeld van mensen die te maken hebben gehad met een beschuldiging, bijvoorbeeld een vrouw wiens man beschuldigd wordt van seksueel misbruik of een man wiens vrouw verdacht wordt van stalken.

De rest van de SBS 6-vooravond blijft ongewijzigd met om 18 uur de combinatie Hart van Nederland en Shownieuws, om 18.30 uur een internationale versie van MasterChef en om 19.30 uur Utopia.

SBS 6 introduceert regelmatig nieuwe programma’s in de vooravond, wat betekent dat het de zender maar niet lukt om goed scorende blijvertjes te vinden.

Eind 2013 begon SBS 6 met de afvalrace The Biggest Loser op het acht uur-tijdslot en eind 2014 hoopte de zender te scoren met de datingshow Is This Love? op dit veel beconcurreerde tijdstip.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen