RTL 4 zet Natasja Froger weer aan het werk

Foto: Nick van OrmondtRTL 4 gaat verder met Natasja Froger. De tv-zender heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van haar programma Met Open Armen. Dat heeft RTL bekendgemaakt. Met dit nieuws reageert RTL op het artikel dat woensdag verscheen in de Privé, die Froger heeft zien winkelen in Blaricum. “En dat is schrikken. Diepe kringen onder haar ogen, een ingevallen gezicht en een vermoeide blik. Het lijkt nog steeds niet erg goed te gaan met de gezondheid van Natasja“, aldus het blad.

Het is volgens Privé overduidelijk dat Froger nog niet hersteld is van een ‘kwaad beestje’ dat haar lijf betrad tijdens de opnames van Met Open Armen in Haïti.

Volgens RTL’s huisrubriek Boulevard valt het allemaal wel mee. “Sterker nog: Natas is alweer aan het werk.

In Met Open Armen volgt Froger ouders die een kind adopteren. Ze zit deze week een paar dagen in Amerika voor de opnames. “Ze is dus gewoon lekker aan het draaien“, zegt haar manager.

Wanneer het nieuwe seizoen van Met Open Armen te zien is, is nog niet bekend.

Froger stapte in 2010 over van SBS 6, waar ze Hart in Aktie presenteerde, naar RTL 4, waar ze Bonje met de Buren mocht presenteren. Met Open Armen is momenteel haar enige programma.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen