Robert ten Brink baalt van tv-naam ‘Dokter Love’

Foto: SBSRobert ten Brink is een beetje klaar met zijn tv-bijnaam Dokter Love. Liever wordt hij Professor Love genoemd. Dat zegt de RTL 4-ster in weekblad Privé. Ten Brink staat al decennialang bekend als Dokter Love. “Ik ben al meer dan twintig jaar Dokter Love. Het is de hoogste tijd voor promotie. Geen enkele dokter blijft tientallen jaren dokter zonder te promoveren. Ik vind dat ik inmiddels geen liefdesdokter meer ben, maar een liefdesprofessor. Geen Dokter Love meer, maar Professor Love!

De presentator heeft zijn bijnaam te danken aan All You Need Is Love, dat ruim twintig jaar geleden van start ging op Veronica.

Hij stond destijds direct na Rolf Wouters. “Rolf noemde zich destijds op Veronica superhost en mensen gingen mij toen ook zo noemen, omdat mijn programma na zijn programma werd uitgezonden. Ik zei toen een keer dat ik geen superhost was, maar eigenlijk meer een Dokter Love.

En zo heeft Ten Brink zijn bijnaam aan zichzelf te denken. De presentator hoopt dat zijn nieuw verzonnen bijnaam ook wordt overgenomen door tv-kijkend Nederland.

Lees het hele interview met Robert ten Brink in weekblad Privé (via Blendle).

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen