Piet Paulusma: ‘Blij dat het beter gaat met SBS 6’

Foto: SBSPiet Paulusma is blij dat de onrustige tijd bij SBS 6 voorbij is. Dat geeft de weerman aan in weekblad Privé. Toen het minder ging bij SBS 6 veranderde er een hoop: in 2012 werden drie Hart van Nederland-iconen ontslagen en in 2013 verloor Paulusma zijn plekje na Hart van Nederland. Acht maanden lang deed hij zijn weerbericht pas na de late Shownieuws en keek er bijna niemand meer. Maar Paulusma verhuisde terug en is nog steeds aan boord. “SBS 6 hoort gewoon bij mij.

Paulusma is blij dat hij altijd een vaste waarde is gebleven voor SBS 6. “Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren een hoop meegemaakt bij SBS 6, maar je merkt nu dat de zender aan het terugkomen is. We doen het goed en daar ben ik blij mee.

Ik vind het nog altijd mooi dat de kijker altijd naar mij is blijven kijken, ook als het minder ging met de zender.

Over niet al te lange tijd loopt zijn contract af bij SBS 6, maar Paulusma rekent op verlenging. “We hebben met elkaar afgesproken dat we ook daarna door willen gaan. SBS 6 en ik gaan niet uit elkaar.

Er zal ooit een tijd komen dat het ophoudt, maar voorlopig vind ik dat we nog wel door kunnen gaan, en zij vinden dat ook.

Lees ook: SBS 6 zet Piet Paulusma terug in de spotlights (maart 2014)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen