Patricia Paay wil grotere rol voor jury Mindmasters

Foto: Leendert JansenPatricia Paay vindt dat zij en de andere juryleden van het SBS 6-programma Mindmasters Live een grotere rol moeten krijgen. Dat heeft de tv-diva gezegd in Koffietijd. Paay vindt het vreemd dat de juryleden via een knopje wel mogen laten weten of ze een act willen houden of wegsturen, maar dat zij dat niet kunnen toelichten. En dat moet anders, vindt ze. “Ik wil wel wat meer zeggen. Ik wil wel kwijt waarom ik op rood druk of niet onder de indruk ben“, aldus de 66-jarige televisiediva.

Mindmasters kent een tienkoppige jury. “De samenstelling wisselt af en toe, maar ik mag blijven. Dat vind ik leuk. Het is een uitdagende show. Ik houd van verrassingen en spanningen. Het is weer eens wat anders in plaats van dat zingen op tv.

Paay vindt het een goed porgramma. “Het was spannend, moet ik zeggen. Ik ben altijd een beetje bang van dat soort typetjes, want er zitten er een paar bij en die kunnen ook hypnotiseren. Dat lukte echt, want Monique Smit zat naast me nadat ze gehypnotiseerd was en keek helemaal glazig uit haar ogen.”

Zelf wordt Paay liever niet gehypnotiseerd. “Ik heb dat wel gezegd. Ik ben bang dat ik gekke dingen ga zeggen. Ik hoop dat ze het niet doen, maar je weet het nooit.”

Ze kijkt uit naar aflevering twee: die is volgens Paay nóg spannender. “Dit was nog maar mild. Er schijnen nog hele spannende dingen te gaan gebeuren. Ik wil gevaarlijke dingen zien.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen