Omroep MAX-baas Jan Slagter: ‘Fuck Sander Dekker!’

Jan Slagter maakt er geen geheim van dat hij geen fan is van staatssecretaris Sander Dekker (Media), maar in privésferen laat hij zich pas echt helemaal gaan. ‘Fuck Dekker!’, typt hij in een sms-bericht aan Paul de Leeuw. Dat blijkt uit een programma van Linda.TV, waarin een interviewster met De Leeuw zijn telefoon doorneemt. Als de Linda.TV-interviewster op het sms-contact Jan Slagter klikt, komt er wel een heel pikant omroepgerelateerd privégesprek naar voren.

Slagter vraagt De Leeuw mee te doen aan een actie tegen de plannen van Dekker. “Fuck Dekker“, zegt Slagter.

Waarop De Leeuw antwoordt: “Fuck Dekker, maar ben wel een beetje klaar als voorbeeld te dienen.

Ook de interviewster van Linda.TV vindt het een opvallende passage, met name de woorden ‘Fuck Dekker’. “Ja, dat zeg ik niet. Ik herhaal het!“, reageert De Leeuw.

De VARA-ster legt uit dat het om een petitie ging over de Publieke Omroep. “Ik had even geen zin om me met de politiek te bemoeien naar aanleiding van uitspraken die Sander Dekker had gedaan over mij en over Ranking the Stars.

Dekker heeft geroepen dat hij liever Katja Schuurman ziet dan Paul de Leeuw. “Dat begrijp ik wel, omdat hij hetero is. Maar ik begrijp het van homo’s ook dat ze liever naar Katja Schuurman kijken dan naar mij.”

Kun Je Het Al Zien, het nieuwe programma van De Leeuw, is door Dekker ook afgekraakt. “Als ik zondagavond tv kijk voor ik ga slapen, wil ik iets zien waar ik blij van word en dat is niet Paul de Leeuw“, zei hij.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen