NPO 1 zet Adele & De Leeuw op zaterdagavond

Foto: Nick van OrmondtPaul de Leeuw heeft van NPO 1 een erg mooi tijdslot gekregen voor zijn interview met wereldster Adele. Hun ontmoeting in de special Adele & De Leeuw is op zaterdag 12 december om 21.15 uur te zien op de grootste zender van het land. Dat heeft de VARA vandaag laten weten. De Leeuw kent de zangeres al sinds ze zevem jaar geleden bij hem te gast is geweest in Mooi! weer de Leeuw en heeft haar sindsdien een paar keer ontmoet. Hij werd dan ook uitgenodigd voor haar recente BBC-concert.

Daar is De Leeuw erg vereerd mee. “Ik werd gevraagd om te komen en mocht haar interviewen voor de Nederlandse televisie. Ik was zo blij dat ik haar na vijf jaar weer zag. Het was geweldig!

Eerst is morgenavond op NPO 3 nog het programma Adele Live In Londen te zien, het concert dat ze gaf in samenwerking met de BBC. Hierin laat ze niet alleen haar nieuwe nummers horen, maar spreekt ze ook met Graham Norton over haar carrière, leven en muziek.

Adele Live In Londen was het het eerste televisieoptreden van Adele sinds de 85e Academy Awards in februari 2013, waar ze destijds Skyfall zong.

Het programma wordt morgen om 21.45 uur uitgezonden op NPO 3.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen