NPO 1 verhuist Maestro van donderdag naar zondag

Foto: SBSDe Frits Sissing-show Maestro verhuist van donderdag- naar zondagavond. Daar zal het programma direct te zien zijn na het Achtuurjournaal, dat op zondag altijd zijn meest bekeken uitzending van de week heeft. Dat heeft NPO laten weten. Die extra sterke lead-in kan de kijkcijfers van Maestro een boost geven. En die waren volgens de omroep al goed. “De vorige seizoenen van Maestro waren een grote tv-hit. Zo wist de finale van seizoen twee in december 2014 ruim 1,4 miljoen kijkers te trekken.

Nu is het tijd voor het derde seizoen. In navolging van de succesvolle series in 2012 en 2014 zal een nieuwe groep BN’ers in acht weken tijd leren om het Symfonieorkest te dirigeren.

De AvroTros heerst in januari over het weekend van NPO 1 met Flikken Rotterdam op vrijdag, Wie is de Mol op zaterdag en Maestro op zondag. Alle drie de programma’s beginnen direct na het Achtuurjournaal.

NPO 1 verhuist nóg twee bekende programma’s. Hello Goodbye is vanaf januari niet meer op donderdag, maar op vrijdagavond te zien: om 21.30 uur, na Flikken Rotterdam.

Kanniewaarzijn verhuist van de vrijdagavond naar de dinsdagavond (22.25 uur).

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen