NPO 1 schrapt amusement voor extra Pauw

Foto: Leendert JansenNPO 1, de grootste zender van het land, gooit de programmering van zaterdag om vanwege de aanslagen in Parijs. Het Achtuurjournaal duurt extra lang, tot 20.50 uur, waarna een speciale aflevering van Pauw met Jeroen Pauw begint. Dat heeft de NPO laten weten. De extra Pauw op prime time staat volledig in het teken van Parijs. De gasten aan tafel zijn onder meer terrorisme-expert Beatrice de Graaf, francofiel Philip Freriks, AT5-verslaggever Suzan Yücel en diverse ooggetuigen.

Door de extra aflevering van Pauw vervallen de amusementsprogramma’s De Kwis en Vive La Frans. Het programma Ik vertrek wordt vanavond wel uitgezonden en begint om 21.55 uur.

De NPO heeft daarvoor gekozen, zodat de kijker om 22.00 uur over kan schakelen naar Nieuwsuur, dat eveneens langer zal uitzenden waardoor de programmering erna opschuift. Aansluitend komt het programma Mijlpalen voor Parijs te vervallen.

Bovendien heeft de STER alle commercials op NPO 1, 2 en 3 gescreend op uitingen die in de huidige actuele setting als ongepast zouden kunnen worden ervaren.

De programmering van RTL 4 is ongewijzigd. Het tv-station laat Playback Je Gek en Ik Hou Van Holland gewoon doorgang vinden.

SBS 6 komt met extra edities van Hart van Nederland om 18.00 en 22.30 uur.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen