Na SBS 6 ook NPO 3 met gevaarlijke wegen-show

Na De Gevaarlijkste Wegen van Nederland van SBS 6, neemt NPO 3 de kijker mee naar ’the next level’ in De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld. Dat heeft het tv-station bekendgemaakt. Opvallend genoeg komt de gevaarlijke wegen-show van NPO 3 op hetzelfde tijdstip te staan als de gevaarlijke wegen-show van SBS 6: zondagavond om half negen. NPO 3 begint echter pas op 17 januari met zijn variant, terwijl het SBS 6-programma op 20 december zijn laatste aflevering beleeft.

Net als de SBS 6-titel met André van den Toorn is ook de variant van BNN/VARA een Nederlands programma. “Iedere aflevering leggen twee bekende Nederlanders een route door een spectaculair landschap af“, legt de omroep uit.

Vergeet de vlakke A4, met weilanden aan beide kanten; deze tocht zal leiden door de wildernis van Alaska, het ruige Georgië of de jungle van Madagaskar. En bovendien, over wegen die als de gevaarlijkste ter wereld worden beschouwd.

De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld gaat onder meer het opnemen tegen Wegmisbruikers, het SBS 6-programma over gevaarlijke wegpiraten in Nederland.

 

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen