Martin Bosma hekelt ‘vluchtelingencampagne’ NPO

Nu duidelijk wordt dat er mogelijk vele IS-terroristen zitten tussen de vele vluchtelingen die naar Europa komen, hekelt Martin Bosma nóg meer de ‘vluchtelingencampagne’ van de NPO. Dat laat het PVV-Kamerlid weten op Twitter. Bosma linkt naar het artikel ‘Minstens 4 ’topterroristen’ kwamen naar België tussen vluchtelingenstroom’ en meldt daarbij: “NPO voerde maanden campagne voor vluchtelingen. Nu: tientallen, zo niet honderden terroristen onder vluchtelingen.

Zijn partijleider Geert Wilders denkt dat Nederland klaar is met al die vluchtelingen. “PVV stevig op 1! Miljoenen mensen willen hún eigen mooie Nederland terug. Geen asiel, terreur, islam“, zegt hij.

De PVV en PVV-Kamerleden vallen over het algemeen niet goed in Hilversum en onder bekend Nederland. Dit weekend nog haalde cabaretier Viggo Waas keihard uit naar Bosma.

In Het Parool zei Waas over Bosma: “Ik heb echt een grondige hekel aan die man. Direct na de aanslagen in Parijs twitterde hij al dat de daders ‘Allahu akbar’ hadden geroepen. Kijk, dat weet iedereen natuurlijk, maar het slechte is dat hij er stemmen mee wil winnen. Dat is puur slecht.”

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen