Marco Borsato blij met Knockouts-ronde The Voice

Foto: Lilian van RooijMarco Borsato is blij dat producent Talpa de nieuwe ronde The Knockouts introduceert in The Voice of Holland. Dat heeft hij laten weten in RTL Late Night. Het tweedelige The Knockouts begint vanavond en brengt het aantal kandidaten voor de liveshows terug tot twaalf. “Wij gingen in de vorige seizoenen met 32 mensen naar de liveshows. Dat was voor het publiek heel lastig, want je had steeds heel erg veel kandidaten snel achter elkaar“, laat de vertrekkend coach weten.

Maar ook voor de coaches is het goed dat het aantal kandidaten voor de liveshows is teruggebracht, aldus Borsato. “Je kon heel moeilijk een band opbouwen met hen, plús dat wij als coaches heel erg onze energie moesten verdelen over al die mensen.”

Het is voor het eerst dat de coaches met ongelijke teams aan de start van de liveshows staan. Aangezien niet alle teams even groot zijn en The Knockouts niet voorschrijft dat er drie kandidaten overblijven per team, maar drie kandidaten afvallen per team, ontstaat er een ongelijke strijd.

Anouk gaat straks van vijf naar twee kandidaten, Ali B van zeven naar vier kandidaten en Marco Borsato en Sanne Hans van zes naar drie kandidaten.

The Voice of Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen