Jan Kooijman heeft geen spijt van arrogante uitspraak

Foto: RTLJan Kooijman heeft geen spijt van zijn arrogante uitspraak in het tv-programma Van der Vorst ziet sterren. Dat heeft hij laten weten op Radio 538. Kooijman zei dat hij er op carrièregebied soms last van heeft dat hij ’te knap’ is. En daar staat hij nog steeds achter. “Dat heb ik gezegd en dat is denk ik ook wel zo, helaas“, zegt het RTL-gezicht een maand na dat interview. “Veel regisseurs en producenten denken bij bepaalde dingen al niet meer aan mij door de manier waarop ik er uitzie.

Volgens Kooijman hoeft hij er niet moeilijk over te doen dat hij er zo goed uitziet. “Ik lijk toch meer op een Ken-pop dan op Johan Derksen, laten we eerlijk zijn. En dan krijg je bepaalde rollen niet. En dat geldt voor tv-programma’s helaas ook zo.”

Het is een heel rare discussie. Ik ben gewoon redelijk realistisch over het parcours van mijn carrière en dit is een onderdeel ervan, helaas. Ik wou dat het niet zo was, maar het is nou eenmaal zo.”

Kooijman had er al last van toen hij vroeger danser was. Zo kreeg hij van iemand een bepaalde klus niet. “Hij zei: ‘You know what it is? You are too pretty.’”

Lees ook: Jan Kooijman: ‘Ik ben te knap voor televisie’ (oktober)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen