House Rules Holland beleeft climax op Net5

Foto: SBSHet Erik van der Hoff-programma House Rules Holland komt vanavond ten einde op Net5. Een koppel uit Amsterdam en een koppel uit Geleen strijden in de live finale om twee jaar hypotheekvrij leven. Dat heeft de tv-zender laten weten. De afgelopen tien weken keken er gemiddeld 297.000 mensen naar House Rules Holland en dat stemt de zender tevreden. “Tot zover scoorde het programma gemiddeld maar liefst 7,7 procent marktaandeel in de voor Net5 belangrijke doelgroep 20-54 jaar.

De meest bekeken aflevering noteerde zelfs 10,2 procent marktaandeel in deze doelgroep, aldus een woordvoerster van Net5.

Het realityprogramma House Rules Holland begon op 1 september met vijf voor elkaar onbekende stellen die elkaars huis rigoureus verbouwden aan de hand van slechts vijf huisregels. Veel mensen zagen de koppels zwoegen en ploeteren terwijl ze elkaars woonstijl probeerden te interpreteren.

De twee overgebleven stellen die de vijf maanden durende monsterklus het beste heeft geklaard strijden vanavond om de hoofdprijs. Het gaat om Ben (33) en Kasia (37) uit Geleen en Marte (26) en Dirk (33) uit Amsterdam.

House Rules Holland was dit najaar één van de twee nieuwe programma’s van Net5. De andere was de dramaserie Meiden van de Herengracht. Ook die titel scoorde rond de 300.000 kijkers.

De finale van House Rules Holland begint om 20.30 uur op Net5. Na de finale kunnen mensen zich opgeven voor een tweede seizoen, hoewel nog niet zeker is of die er daadwerkelijk komt.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen