Hanneke Groenteman: ‘Te veel Sigrid ten Napel op tv’

Het veelgeprezen acteertalent Sigrid ten Napel, bekend van Overspel en Penoza, was de afgelopen tijd iets te vaak op tv. Dat vindt Hanneke Groenteman, laat ze weten op de website van castingbureau Kemna. Groenteman vindt dat andere acteurs ook een kans moeten krijgen. “Ik heb het idee dat de kaartenbak bij Kemna Casting te klein is. Sommige acteurs zie ik gewoon te vaak. Neem nou Sigrid ten Napel. Zij zit in Overspel en in Penoza tegelijk. Dat kan toch niet!“, aldus de presentatrice.

Een misser, vindt Groenteman het. “Dat vind ik zo jammer aan Kemna, jullie putten alleen maar uit de beste acteurs en dan zie je zo’n meisje in twee serie die tegelijk uitgezonden worden. Dat vind ik vervelend.

Desalniettemin geniet Groenteman met volle teugen van Overspel. “Ik vind Overspel de allerbeste serie op het moment. Het is heel goed geschreven, er wordt meesterlijk in geacteerd en het bevat spannende en geloofwaardige thema’s. Dat vind ik namelijk zo jammer aan Penoza. Daar kijk ik niet meer naar.”

Het is prachtig geregisseerd hoor, maar ik kan de karakters niet meer volgen. Het zit zo diep in de misdaad…het is gewoon te eng geworden. Dat is het grote verschil met Overspel. Daar begrijp ik het nog allemaal en kan ik me voorstellen hoe die personages handelen.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen