Fred Teeven zegt ‘ja’ tegen deelname 24 Uur Met

VVD-Kamerlid Fred Teeven, voormalig staatssecretaris van Justitie, doet mee aan het nieuwe seizoen van 24 Uur Met. Hij laat zich een etmaal lang opsluiten met tv-interviewer Theo Maassen. Dat heeft de VPRO vandaag laten weten. De omroep meldt ook de deelname van cabaretière Brigitte Kaandorp, rapper Fresku, schrijver Alex Boogers én de drie mannen van de band De Jeugd Van Tegenwoordig, Faberyaya, Vjeze Fur en Willie Wartaal, die tegelijkertijd een etmaal langskomen.

Het nieuwe seizoen van 24 Uur Met begint op 10 januari en bestaat uit acht afleveringen. Deze zullen wekelijks worden uitgezonden op jongerenzender NPO 3.

Het is de tiende reeks van de serie sinds de VPRO op 1 januari 2008 begon met het uitzenden van 24 Uur Met. In de negen eerdere reeksen zijn er in totaal 51 logeerpartijen geweest van 52 gasten.

De kunstenaarstweeling LA Raeven was er in 2012 uiteraard met zijn tweeën. Voor het eerst zijn er dit seizoen, met de komst van De Jeugd Van Tegenwoordig, drie gasten tegelijk in de studio.

Meer in VPRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen