Dure SBS 6-show afgeslacht door kijkers: tv-drama

Lachwekkend, slaapverwekkend, saai en alles behalve spectaculair: de tv-kijker is onverdeeld negatief over het nieuwe tv-programma Mindmasters Live van SBS 6. Dat blijkt uit reacties op sociale media als Twitter. Mindmasters Live is dé nieuwe dure vrijdagavondshow van SBS 6, maar de zender heeft volgens kijkers een draak van een show afgeleverd. “Erg jammer voor Kim-Lian van der Meij, maar dat ‘mindblowing’ is erg ver te zoeken. Irritante Uri Geller en saaie acts“, zegt tv-kijker Raymond.

Door SBS 6 zelf waren de verwachtingen zéér hooggespannen: internationale sterren zouden in de rij staan om in de jury te zitten, Patty Brard had ‘knikkende knieën’ voor de uitzending en Jochem van Gelder hoopte dat hij het zou overleven.

De kijker was echter met stomheid geslagen: de kandidaten waren niet te verstaan, hadden onbegrijpelijke en flauwe acts, maar de jury vond het allemaal fantastisch.

Eén van de ‘mentalisten’ raadde de naam van de ex-geliefde van Boer Zoekt Vrouw-boer Geert Krops. Net als de miljoenen kijkers van Boer Zoekt Vrouw wist hij dat het om zijn overleden vrouw Manny ging. De namen van de exen van Kay Nambiar en Sabia Engizek wist hij niet. Het excuus: “Die liefdes waren niet vurig genoeg.

Tv-maker Remco de Vaan: “Wat is dit tenenkrommend, langdradig, en kinderachtig! Geen leuke televisie! Jammer had er echt meer van verwacht.

Gini vindt het ‘tenenkrommend’ en Linda vindt het zo een ‘ontzettend slecht programma’ dat ze zich afvraagt of de zenderleiding van SBS 6 in actie komt: “Ben benieuwd of er nog een volgende aflevering komt.

Roland lacht zich rot. “Hahaha, wat een verschrikkelijk slecht programma, ik heb gewoon een zere buik van het lachen, zooo slecht.

Inhoudelijk schiet de show enorm tekort, vindt Paul. “Dit soort trucs zaten ook in mijn goocheldoos die ik voor mijn vijfde verjaardag kreeg.

Daar denkt Ricardo hetzelfde over. “Dit is toch belachelijk. Een kip die piano speelt bij Mindmasters op SBS 6. Ik kan niet meer stoppen met lachen.

Karin vreest het ergste voor SBS 6: “Even m’n eigen mindmaster gebruiken…volgende week nog geen 100.000 kijkers.

De klanten van KPN die een tv-storing hebben missen niets, denkt een andere kijker. Sterker nog: “Ik wil ook een storing. Dat Mindmasters is écht niet te kijken.”

Mindmasters Live is een productie van Stepping Stone.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen