Dirk Zeelenberg: ‘Divagedrag is mij vreemd’

Foto: RTLDirk Zeelenberg herkent zich niet in het artikel dat op Evert Santegoeds‘ pagina Privé staat. Dat heeft de acteur laten weten op Radio 538. Anonieme medewerkers van Divorce betichten Zeelenberg in het artikel van divagedrag: hij zou regelmatig niet op komen dagen en te laat komen. “Divagedrag? Ik weet niet waar je het over hebt. Iedereen die mij kent zal dat ook bevestigen. Ik ben alleen maar dankbaar dat ik die rol mag spelen. Divagedrag is mij volledig vreemd“, reageert hij.

Het artikel in De Telegraaf suggereert dat het divagedrag van Zeelenberg heeft geleid tot de beslissing om te stoppen met Divorce. “Je denkt toch niet serieus dat ik als te dikke B-acteur zo’n succesvolle serie als Divorce kan opblazen? Dat lijkt me iets te veel eer“, aldus de acteur.

Ik maak me geen enkele illusie. Ik heb onwijs veel aan Divorce te danken. Het is mijn grootste succes en ik zou wel de laatste zijn die zou zorgen dat Divorce niet meer doorgaat.”

Het enige wat ik echt naar vind van het artikel is dat ik telkens te laat zou komen, want als ik ergens een bloedhekel aan heb, dan is het dat wel.”

Volgens Zeelenberg zijn bekende Nederlanders als hij nou eenmaal ‘een keer aan de beurt’. “Ja, natuurlijk. Dat is toch bij iedereen zo? Kijk eens om je heen. Lees Mediacourant, lees al die bladen. Ik lach er serieus om. Ik lach er echt om.”

Als je succes hebt zijn er ook mensen die gaan zagen aan je poten. Het gebeurt eigenlijk nog laat, vind ik.”

Het enige dat klopt is dat de opnames soms lastig te plannen zijn, aldus Zeelenberg. “Wat een waarheid als een koe is dat de agenda’s van de drie gasten moeilijk naast elkaar te leggen zijn. Dat is ook al jaren zo. Dat zou het enige zijn wat ik me kan voorstellen dat iemand dat gezegd heeft, weet je wel?

Jij denkt toch niet dat RTL en de grote John de Mol zo’n succesvol product door één iemand omver laat halen? Dat is echt te veel eer, hoor. Je bent als acteur altijd en volledig vervangbaar. Dat zullen ze ook altijd doen.”

Lees ook: ‘Makers Divorce ergeren zich suf aan Dirk Zeelenberg’ (vandaag)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen